lucaskamp.blogg.se

Den 18/6 2013 fick vi, Amanda & Henrik, det hemska beskedet att vår älskade son Lucas, 15 veckor och 4 dagar gammal, har leukemi.

I väntan på operation.

Publicerad 2013-08-05 11:15:34 i Vår lille Prins Lucas


En skum känsla irriterar min kropp. Vi skulle, enligt behandlingschemat vara här i Uppsala idag för att Lucas skulle få medicin in i ryggen. Istället ska magen opereras. Luften i magen hade igår ökat lite så nu ska det äntligen göras något åt saken. Hans vita blodkroppar är höga, speciellt netrofilerna som är uppe i 4 (!) som tidigare legat på 0,5 och tom 0,1..

Operationen som ska göras kommer gå till som följer. De ska öppna upp hans mage, inge titthål denna gång, och förhoppningsvis ser det bra ut så att de tätar med fler stygn. Dessa stygn som då sätts kommer sitta i fem-sex månader, istället för fyra-fem veckor som de första gjorde innan de löstes upp och troligtvis är det som orsakat strulet. Om det då inte ser bra ut i magen ja då ryker knappen helt. Då fixar de till så allt ser bra ut och då syr de ihop allt.

De jobbiga just nu är att vi bara väntar. Lucas hade tid kl nio imorse men de hade "dukat" fel instrument så allt blev förskjutet. Känns jättetråkigt men det går ju inte att påverka just nu. Men då får vi käka lunch i lugn och ro med Henkes mamma och syster.

Kommentarer

Postat av: Malin W.

Publicerad 2013-08-05 22:49:34

Era stackare 😩.
Hur gick op?

/Malin

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela