lucaskamp.blogg.se

Den 18/6 2013 fick vi, Amanda & Henrik, det hemska beskedet att vår älskade son Lucas, 15 veckor och 4 dagar gammal, har leukemi.

tillbaka i den onda cirklen

Publicerad 2013-12-16 10:01:02 i Vår lille Prins Lucas

 
Ja, med Lycas förkylning så följde kräkningar med. Och nu är han inte så slemmig och snorig längre men får inte behålla ett skit rent ut sagt.. Så vi ringde till Uppsala igårkväll för att meddela detta och att det måste sättas igång en utredning igen. För nu kan det verkligen inte bero på förkylningen. Inte ens 30 ml mat går bra. 
 
Så när vi kommer till Uppsala så kommer vi bli isolerade direkt. De misstänker att han är magsjuk (?!?!?) men vi har inga symptom alls och jag hoppas verkligen inte han är magsjuk för då har vi smittat alla på julbordet igår. Det FÅR inte hända!! Men de ska ta något blodprov, som jag verkligen hoppas att vi får svar på inom någon timme för vi har ingen lust att sitta isolerade i flera dagar.
 
 

Kommentarer

Postat av: Cecilia

Publicerad 2013-12-16 17:30:58

Men åh, stackars Lucas som kräks så :( och stackars er. Hoppas det är nåt tillfälligt, att sonden inte sitter bra eller nåt. Antar att ni testat att byta sida på sonden. Selma kan inte ha i sin vänstra näsborre, då kräks hon hela tiden. I höger går det bra.
Styrkekramar till er!!!!

Svar: Vi hoppas att det beror på förkylningen. Men nu ska vi sluta med diflucanet för att se om det kan vara det.. Vi drog sonden igår men det hjälpte inte. Blir kanske en ny imorgon, får se..
Styrkekramar tillbaka!! <3
Amanda Gustavsson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela