lucaskamp.blogg.se

Den 18/6 2013 fick vi, Amanda & Henrik, det hemska beskedet att vår älskade son Lucas, 15 veckor och 4 dagar gammal, har leukemi.

Rörd.

Publicerad 2013-06-20 15:32:00 i Känslor

 
I samma veva som vi fick veta att vår lilla groda har leukemi så kände jag att det är dags eller bra att informera alla våra nära och kära. Via telefon och Facebook. Våra familjer visste såklart när allt drog igång. Facebook har fått en helt ny innebörd för oss. Jag la ut en statusuppdatering om vad som hänt.
 
Många, otroligt många har skrivit en kommentar för att visa att de finns. Det värmer. Vi är otroligt rörda. Smsen flödar in. Vi har fått veta att vi har flera vänner som vi kan ringa, dag som natt. Att få känna sådant stöd är otroligt skönt. 
 
Igår, onsdag, så frågade vår kära vän Nanette om hon fick starta en donation hos barncancerfonden.se i Lucas namn. Vi sa självklart ja! Tack Nanette för att du tog detta iniativ!
 
Vår vän Robin var en av de första vänner som fick veta mest pga att han var på sjukhuset samtidigt som oss och direkt när han fick veta så satte han också in pengar till barncancerfonden.
 
Insamlingen i Lucas namn startade igår runt femtiden på eftermiddagen och ca fyra timmar senare så fanns där elvatusen kronor som våra nära, kära och folk som vi inte ens vet vilka de är donerat pengar. Här kan ni hitta insamlingen: http://barncancerfonden.se/1306191631/   
 
Vi vet inte ens ord till hur vi ska visa vår tacksamhet, både med donationer och stöd. Ni är otroliga helt enkelt. Vi har återfått hopp om människan!
 

Kommentarer

Postat av: Elin Thor

Publicerad 2013-06-20 16:16:02

Hej Amanda. Har bidragit med en liten slant till Lucas insamling. Självklart ska vi alla hjälpas åt! kramar

Postat av: Malin

Publicerad 2013-06-20 19:44:49

Så ledsen för eran skull!
Men jag säger det igen! Barnsjukvården i Uppsala är fantastisk :).

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela