lucaskamp.blogg.se

Den 18/6 2013 fick vi, Amanda & Henrik, det hemska beskedet att vår älskade son Lucas, 15 veckor och 4 dagar gammal, har leukemi.

Vad trött jag blir!

Publicerad 2013-07-21 20:49:04 i Vår lille Prins Lucas


Vi är tillbaka i Uppsala. Jag hade blandar ihop saker och ting, i torsdags fick Lucas bara cellgifter in i ryggen, därför sövdes han. Imorgon är det dag 33 och då tas ett nytt benmärgsprov. Och om det inte skulle bli ett "bra" prov så tas ett nytt redan nu på fredag. Men vi ska ändå hit igen då. För då är det dag ett i nya behandlingen.

Och när vi kom hit så gjordes alla koller. Eva tar blodprover och vi frågar när han fått operationstid. Tio över åtta. Inombords svor jag. En helvetesnatt till. Så Henke frågar "då är han fastande från tolv?" och Eva svarar "nej, från tre när han bara äter bröstmjölk eller ersättning". Och då svor jag rakt ut. Enligt henne så vet inte alla att han får äta flytande tills fem timmar innan och det tycker jag ALLA här ska veta. Så nu kanske vi slipper en jobbig natt, även om den blir halvt jobbig. Har vi tur så sover han bra. Får kanske mata honom lite genom knappen i värsta fall! :)

Kommentarer

Postat av: Frida

Publicerad 2013-07-22 10:22:33

Förstår att man blir less, det borde faktiskt ALLA där veta! Hoppas det gick bättre och att allt går bra i veckan <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela