lucaskamp.blogg.se

Den 18/6 2013 fick vi, Amanda & Henrik, det hemska beskedet att vår älskade son Lucas, 15 veckor och 4 dagar gammal, har leukemi.

Förra veckan

Publicerad 2014-12-10 07:26:45 i Vår lille Prins Lucas

 
Ja, men nu är det en månad sedan vi var på sjukhuset i Uppsala för att ta ett nytt benmärgsprov på Lucas. Förra tisdagen fick vi svar. Vår lilla kille är fortfarande cancerfri!! Det känns så skönt och så lagom till jul!
 
MEN, i måndags så var vi och tog nya blodprover. Svaret jag fick på eftermiddagen har gjort mig orolig igen.. Han hade för låga vita blodkroppar, mot vad han ska ha i underhållsbehandlingen. Läkaren har dragit ner dosen till 1/2 ml varannan kväll och 1 ml varannan kväll och så inga tabletter på torsdag. Det är jobbigt såklart. Han har blivit låg tidigare utan anledning och ska man hoppas på något så hoppas jag han börjar bli förkyld, men då har han oftast haft fler vita än vad han ska ha.. Åh denna förbannde oro!
 
Man oroar sig väl alltid som förälder men det här är hemskt. Jag är inte en sån person som ältar, verkligen inte. Men just när sådant här händer då sätter sig det en klump i magen, som ligger där och ruvar tills nästa provtagning, Som är på nu på måndag som tur är och inte om en och en halv vecka. Då var det dessutom dags för läkarbesök så det känns också tryggare.
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela