lucaskamp.blogg.se

Den 18/6 2013 fick vi, Amanda & Henrik, det hemska beskedet att vår älskade son Lucas, 15 veckor och 4 dagar gammal, har leukemi.

Gårdagens prover

Publicerad 2014-05-13 08:05:15 i Vår lille Prins Lucas


Varje måndag åker jag och Lucas till sjukhuset för att ta prover. De drar blod från CVKn fortfarande, Lucas värden har ju svängt och flängt så de har inte velat sluta med den och dessutom så ska den "underhållas" en gång i veckan. Allt gick bra igår och vid tvåtiden så ringde Jenny om provsvaren. Inom parentes är svaren sedan i torsdags. HB 99 (101) Totalvita 2,5 (1,0 tror jag) Trombosyter 118 (ungefär lika) och neutrofila 0,24 (0,8). Ett jävla skit att Lucas sänkt sig i neutrofila då det är dem tillsammans med totalvita spm styr om han får börja med cytostatika igen. Neotrofila ska ligga mellan 1.0 och 1.5 tror jag för att behandlingen ska vara verksam och totalvita ska ligga någonstans under 3. Så där ser det ju bra ut. 

Så nu blir det prover på torsdag igen. Hoppas att allt ser vra ut då för vi vill åka till Västerås på söndag, utan att riskera att han blir sjuk direkt bär vi kommer dit.. :/ 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela