lucaskamp.blogg.se

Den 18/6 2013 fick vi, Amanda & Henrik, det hemska beskedet att vår älskade son Lucas, 15 veckor och 4 dagar gammal, har leukemi.

Eskilstuna

Publicerad 2014-04-07 13:50:59 i Vardag


Idag var det åter igen dags för prover i Eskilstuna. Idag skulle vi bestämt säga att det är något fel på Lucas, som fortfarande är lös i magen sen han var magsjuk för en månad sen. Och då skulle de ta prover på Lucas, ja, avföring. Vi gick ner till Lekterapin för att vänta på en blöja. En timme senare hade det fortfarande inte hänt något så då gick vi upp till dagvården för att få med oss provtagningsgrejerna så att jag fick fixa med det hemma istället. Så nu är det gjort. 

Och idag fick vi träffa dietisten också. Lucas har inte gått upp i vikt sedan förra veckan, skönt att vikten inte gått ner i alla fall, så nu ska vi få prova med berikning, ett pulver som innehåller 19 kcal per skopa för att Lucas ska få mer kalorier. Jag som hade hoppats på att vi skulle få sluta räkna kalorier snart, nu blev det ytterligare en sak att räkna med. Så nu äter Lucas en blandning som består av Baby Semp 3, minimax och berikningen. Så nyss åt han 130 ml ersättning som innehöll 150 kalorier.. Nu måste han öka i vikt igen!! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela