lucaskamp.blogg.se

Den 18/6 2013 fick vi, Amanda & Henrik, det hemska beskedet att vår älskade son Lucas, 15 veckor och 4 dagar gammal, har leukemi.

Inlagd i Eskilstuna

Publicerad 2014-05-02 22:34:36 i Vår lille Prins Lucas


Ligger i sängen med en sovandes Lucas på bröstet. Om en halvtimme kommer han dock ligga och skrika för full hals. De ska nämligen sticka honom på handen eller i armvecket. Varför? För att ta en blododling. Varför? Hans neutrofila (kroppens försvar typ) har halverats på bara ett par timmar. Och läkaren vill därför ta både från ett litet kärl och från CVKn. För att se om det finns en infektion vid CVKn eller inte. Vi håller alla tummar på att det inte är så. För man tänker ju det värsta. 

Lucas fick lite feber igår. Men den försvann efter att han fått sova lite. Idag hade han också lite feber men pigg i övrigt. Men när vi kom hem från sjukhuset så åt han lite och sov i stort sett från halv elva till kl tre, med en liten vaken stund. Vid tre får han en supp, trots feber fast med läkarens godkännande, somnar igen vid fem och vaknar en stund senare och kräks. Då bestämde vi oss för att åka in. Och nu ligger vi här och väntar på sticken i armen.. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela