lucaskamp.blogg.se

Den 18/6 2013 fick vi, Amanda & Henrik, det hemska beskedet att vår älskade son Lucas, 15 veckor och 4 dagar gammal, har leukemi.

Vårdcentralen

Publicerad 2013-12-15 09:15:07 i Vår lille Prins Lucas

 
I torsdags så var vi som vanligt på dagvården och senare på eftermiddagen fick vi veta alla provsvar. HB låg på 83 vilket är lite lågt. De sa att vi skulle hålla koll på honom om han blev hängig eller blek. Och det tyckte jag att han blev på fredagen. Han åt mindre än vanligt och ville inte leka och somnade stup i kvarten. Typiskt då vi skulle lämna honom hos mina föräldrar och vi själva skulle på julbord. Men jag ringde till vårdcentralen och frågade om vi fick komma dit för ett stick i fingret och det gick jättebra. En timme senare så konstaterades att Lucas HB gått upp till 89 och vi slapp åka till sjukhuset. Tack til vårdcentralen som gjorde det möjligt. Och Lucas, han sa inte ett knyst när de stack honom i fingret och trök för att få ur några droppar blod. Min lilla kämpe!
 
Och idag så ska vi återigen på julbord. Lucas ska med. För det är ju tack vare hans sjukdom som vi ska gå. På Barncancerföreningens julbord, här i Strängnäs. Ska bli riktigt roligt och mysigt. Få träffa andra, som man sett på dagvården kanske, och få äta lite mer julmat.
 
Och som ni märker så blir det inte så många inlägg nuförtiden. Just nu händer det inte så mycket, ju närmare nyår vi kommer så är snart sjukhusbehandlingen snart över. Då lär det kanske bara bli något inlägg i veckan, men sluta inte läs för det. Jag kommer fortsätta blogga under ett par år om just detta.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela