lucaskamp.blogg.se

Den 18/6 2013 fick vi, Amanda & Henrik, det hemska beskedet att vår älskade son Lucas, 15 veckor och 4 dagar gammal, har leukemi.

Dopet

Publicerad 2013-06-28 10:48:23 i Vår lille Prins Lucas

 
Igår var det en månad kvar tills Lucas dop. I dagsläget vet vi inte hur det blir med det men det kanske inte spelar någon roll. Otroligt många har inte ens svarat. Jag vill ju ha ett ja eller nej, det har vi inte ens fått från vissa i familjen.
 
Min förhoppning är att vi ska vara mellan två behandlingar, alltså börja en behandling på måndagen efter så att vi kan ha ett dop. Men det blir nog inget dopfika eftersom det mest inte finns tid att baka och för att Lucas kan vara känslig mot infektioner. Ska fråga läkaren idag vad han tycker om det hela. 
 

Kommentarer

Postat av: Martina kusin

Publicerad 2013-06-29 11:47:47

Hehe vet precis hur det är med det där, fattar inte vad folk väntar på..? Bara för att det står ett osa datum så måste folk vänta tills dess.. det har jag aldrig fattat! :) Ingen bebis än så länge så i nuläget så kommer vi nog inte även fast jag vill :) Men skulle det inte funka med Lucas behandlingar å sånt å ni kanske skjuter på det så kommer vi för då lär ju lillfisen ha kommit :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela