lucaskamp.blogg.se

Den 18/6 2013 fick vi, Amanda & Henrik, det hemska beskedet att vår älskade son Lucas, 15 veckor och 4 dagar gammal, har leukemi.

Tårar och glädje

Publicerad 2013-06-24 14:07:29 i Vår lille Prins Lucas

 
Snart ska vi få komma tillbaka till vår rätta avdelning! Ska bli så skönt! Men lite tråkigt är det för vi kommer ju såklart sakna alla söta och rara sjuksköterskor och undersköterskor som varit här! 
 
Och idag på båda blodproverna som tagits så har Lucas hb sett otroligt bra ut! 130 låg det på och han har legat så lågt som 74. Det går framåt!! Men på onsdag kommer han ju brytas ner av cellgifterna, då kommer allt bli jobbigt igen.
 
Och igårkväll så grät jag. Jag vet inte varför. Eller ja, jag vet ju varför men det var så många olika tankar som flög runt. Vi får kanske fira jul och hans födelsedagar på sjukhus. Det kommer blir oerhört tungt men å andra sidan så vet vi inte alls om hur det kommer bli. Huvudsaken är såklart att vi får fira dem alls och att han blir frisk!
 
Och nu har vi äntligen blivit av med amningsvägningen! Han hade gått ner lite för mycket tyckte dem så innan han åt skulle han vägas, som tur var med blöja och kläder på, och direkt efter skulle han vägas igen för att se hur mycket han gått upp alltså hur mycket han fått i sig. Det var mest jobbigt när han hade somnat iofs .
 
 

Kommentarer

Postat av: Ingrid o Peter

Publicerad 2013-06-24 16:58:55

Blir så rörd när jag läser vad du skriver! Känslan att inte veta och det känsloladdade ordet cancer räcker väl för att reagera! Det är bra att gråta ibland! Härligt att behandlingarna gör verkan och att ni kan andas ut mellan behandlingarna! Ta hand om varandra, kramar till er alla! Kram kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela