lucaskamp.blogg.se

Den 18/6 2013 fick vi, Amanda & Henrik, det hemska beskedet att vår älskade son Lucas, 15 veckor och 4 dagar gammal, har leukemi.

Hemma igen.

Publicerad 2013-11-03 12:15:32 i Vår lille Prins Lucas


Igår fick vi åka hem. Lite tveksam var läkaren till detta då Lucas inte äter så mycket själv, och som idag vid vägningen hade han gått ner mer, men vi sa att vad gör ett par dygn till när han bara gått ner i två månader. Men dagens viktnedgång innebär att vi kommer ge Lucas sondmat igen, när han sover.

Som sagt var så fick vi åka hem igår men vi är fortfarande inskrivna på sjukhuset utifall att han får feber igen. Och idag var vi inne för blodprover och som jag skrev en vikt. Vikten var det enda som gått ned. Resten är på väg upp! Så skönt. Eller fel CRP är ju också på väg ner såklart. Igår låg det på 22 och idag 13!! Så skönt! Vi fortsätter med antibiotika i oral form hemma! Underbart! 

Både jag och Henke tänkte samma sak igår när vi gick ut från sjukhuset. Det kändes som om vi blivit frisläppta från ett fängelse. Så skönt var det att gå mot bilen! 

På tisdag ska vi till Uppsala om de neutrofila vita blodkropparna gått upp till 0,5. Då ska han sövas på onsdag för benmärgsprov, medicin in i ryggen och en gastroskopi. De ska gå ner med en kamera i halsen och magen på Lucas för att se efter om de kan hitta något tokigt där. Som gör så att han kräks så mycket. Till viss del vill jag inte att de hittar något men en annan del vill jag inget hellre. Men då måste det vara något som de kan göra något åt. Hoppas på det bästa resultatet så att kräkningarna upphör så att han får börja gå upp i vikt igen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela