lucaskamp.blogg.se

Den 18/6 2013 fick vi, Amanda & Henrik, det hemska beskedet att vår älskade son Lucas, 15 veckor och 4 dagar gammal, har leukemi.

Etuna igen och handbollsmatch.

Publicerad 2013-10-26 09:44:47 i Vår lille Prins Lucas


Vi är på väg till Etuna för sjätte dagen i rad. Anledningen? Vi skulle byta tejp vid Lucas sond och med följde en skinbit så att det började blöda. Med tryck på kinden så sover Lucas just nu i bilbarnstolen. Detta blir tredje gången sedan förra lördagen som vi fyller på trombosyter!

Precis innan Lucas somnade. 

Och idag kl 14.00 tycker jag att man ska befinna sig i Åkers idrottshall för att kolla på Åker/Mariefreds damer spela sin första hemmamatch för säsongen. Dels för att heja fram dem och dels för att handla i kiosken där min kära pappa står och säljer den goaste kokta korven i kommunen och framförallt för att alla intäkter går till barncancerfonden idag!!  Vill så gärna vara på plats men Lucas kan inte vara där så vi missar det tyvärr..

 

Kommentarer

Postat av: Jenny

Publicerad 2013-11-01 14:34:57

Hej tjejen!
Ett tips som vi gör på neo är att ha duoderm på kinden och så tejpar man på den. Den blir ju som en andra hud och sliter ju inte när man drar bort sondtejpen. kram

Svar: Vi har kört med honungsplatta och det är så förbannat svårt att byta tejp då om man har det. De klistras ju ihop av kräk, tårar och bara för att. Så för att vi enklare ska kunna byta tejp hemma så kör vi utan den.. Men tack ändå för tipset. Kram
Amanda Gustavsson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela