lucaskamp.blogg.se

Den 18/6 2013 fick vi, Amanda & Henrik, det hemska beskedet att vår älskade son Lucas, 15 veckor och 4 dagar gammal, har leukemi.

Lördagsmorgon

Publicerad 2013-10-19 09:07:12 i Vår lille Prins Lucas


Nu på morgonen har vi hunnit med att mata Lucas, äta frukost själva och där ingick nybakta scones från personalen, diskuterat hemgång, cvkstopp och trombosyter. 

En sjuksyster inatt tyckte att Lucas cvk var trög och därför ska man lägga i ett medel som löser upp eventuella stopp. Vilket gör att vi inte kommer härifrån vid nio som det var tänkt. För då avslutas stöddroppet. Men nu är det så att Lucas även har väldigt låga trombosyter. De låg på 15 igår och under 50 är inte bra där honom. Men det skulle inte vara någon fara eftersom de bildas nya i kroppen, om han inte börjar blöda näsblod. Vilket han gjorde lite nu på morgonen. Så just nu får han trombosyter. Skönt att få fylla på det. Både blod och trombosyter denna gång.

Och anledningen till att vi inte fick åka hem igår är för att han inte fick behålla så mycket mat då han kräktes mycket igen. Men det har vi kommit fram till beror på att han är så jävla förkyld. Så nu hoppas vi att ha blir frisk snart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela