lucaskamp.blogg.se

Den 18/6 2013 fick vi, Amanda & Henrik, det hemska beskedet att vår älskade son Lucas, 15 veckor och 4 dagar gammal, har leukemi.

Hemma

Publicerad 2013-09-14 12:57:24 i Vår lille Prins Lucas


Jaha. Det var inte blodförgiftning i alla fall. Tur det. Dessvärre så hittade de ingenting. Läkaren förklarade att när Lucas får cellgifter så ska alla blodvärden sjunka. Och när de gör det så kan han få något som heter neprogenfeber vilket han troligtvis haft. För nu ser värdena bättre ut, de är på väg upp i alla fall och febern lyser med sin frånvaro.

Men Lucas får inte behålla maten. Jo, när han sover. Så då får vi passa på. Och nu har vi köpt nezerils näsdroppar om det är så att han är förkyld så ska vi väl kunna motverka täppt näsa, trots att han inte är det men han är ju så otroligt slemmig i halsen. Och så har jag bestämt att han ska ut minst en gång om dagen också. För att få frisk luft. 

Nu hoppas vi att han snart får behålla maten och att han börjar äta själv snart igen. Måste ha varit för att vi kom hem igår, för då åt han 20 ml själv. Inte mycket men alltid något. Efter det inget. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela