lucaskamp.blogg.se

Den 18/6 2013 fick vi, Amanda & Henrik, det hemska beskedet att vår älskade son Lucas, 15 veckor och 4 dagar gammal, har leukemi.

På väg till Eskilstuna

Publicerad 2013-09-29 09:35:22 i Vår lille Prins Lucas


Jaha, vi blev utskrivna i fredags eftermiddag. Henke gick ner till bilen vid halv fem för att "lägga i mer pengar" i automaten så vi inte skulle få böter och samtidigt så åkte han och hämtade pizza. När jag hunnit äta en fjärdedel av piazzan så kom läkaren och sa att proverna såg bra ut och att vi skulle få åka hem. Då kom Jörgen, vår riktiga läkare i Etuna, in och såg frågande på oss. Varför åt vi mat där nr vi skulle få åka hem?! Men vi åt för att vi inte visste hur det skulle bli och om vi skulle få åka hem ja då hade vi ju redan ätit middag=skönt att inte behöva tänka på det också hemma. 

Och så ville de att vi skulle komma in som igår och ta nya blodprover på Lucas så att inget hade hänt med dem. Vi frågade om vi kunde komma efter lunch då vi gärna ville åka bort på förmiddagen nu när vi ändå skulle få vara hemma och då var de ännu snällare och sa att vi kunde komma på söndagsmorgonen istället. Så nu är vi på väg in till avdelningen för blodprover. Hoppas bara att det går fort för vi måste hem igen så att Lucas får mat igen. Som han säkert inte får behålla men vi håller alla tummar och tår!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela