lucaskamp.blogg.se

Den 18/6 2013 fick vi, Amanda & Henrik, det hemska beskedet att vår älskade son Lucas, 15 veckor och 4 dagar gammal, har leukemi.

Sjukhus - inge sjukhus

Publicerad 2014-01-20 16:51:05 i Vår lille Prins Lucas

 
I torsdags så åkte vi till Eskilstuna för att träffa läkaren. Vi hade påbörjat den absolut sista behandlingen i tisdags, med cytostatika hemma, och nu ville de stämma av lite hur det varit och hur det kommer bli. Vi fick veta att vi nu bara ska ta blodprover en gång i veckan, om inte värdena är för tokiga, och till slut ska det vara varannan vecka.
 
Så från att vara inne nästan dagligen så är det nu bara en dag i veckan. Vad ska vi nu göra med all tid? Jo just nu ska vi ta oss tillbaka till ett normalt liv. Värdena idag var otroligt bra, för bra egentligen. Men ingen korrigering i medicineringen så då är det bara att passa på att träffa folk. Friska vänner och barn fortfarande men vi behöver inte vara lika oroliga för infektioner.
 
Så vi började med att bjuda hem Camilla, Farid och Emil igår. Så skönt att få umgås med andra vuxna människor, och deras underbara son. På torsdag ska jag bjuda hem mammagruppen på fika tänkte jag. Bättre sent än aldrig.

Kommentarer

Postat av: Anna Österberg

Publicerad 2014-01-21 20:35:17

Tummen upp!!!!
KRAM <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela