lucaskamp.blogg.se

Den 18/6 2013 fick vi, Amanda & Henrik, det hemska beskedet att vår älskade son Lucas, 15 veckor och 4 dagar gammal, har leukemi.

Dag ett

Publicerad 2013-06-27 17:38:18 i Behandling

 
Då är cytostatikabehandlingen igång på allvar. Halv tre idag fick han första dosen av tre. Den tredje blev klar för en stund sedan. Och denna kur ska han få ett antal dagar så vi kommer kanske inte komma hemhem mer än en dag dom ens det. Blir nog en sväng till Eskilstuna nu i helgen. Men från och med nästa onsdag (plus någon dag) så blir det Eskilstuna for sure och den kommer vi hem i ca två veckor.
 
Men dagarna kommer präglas av medicinering, bilfärder till Eskilstuna för provtagning m.m. Från och med nu så ska vi inte vistas bland massor av människor med Lucas och undvika alla som är värre sjuka än en förkylning. 
 
När Maria, sjuksköterskan, påbörjade cellgiftsbehandlingen så blev jag direkt nervös och var på väg att börja gråta igen. Det är nu snart som det verkligen blir tufft. Men då känns det skönt att det är Henke jag har vid min sida. Han är stark när jag inte är det och vise versa. 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela