lucaskamp.blogg.se

Den 18/6 2013 fick vi, Amanda & Henrik, det hemska beskedet att vår älskade son Lucas, 15 veckor och 4 dagar gammal, har leukemi.

Oplanerat sjukhusbesök

Publicerad 2013-07-24 22:32:31 i Vår lille Prins Lucas


Dagen har vi mestadels spenderar på sjukhuset tyvärr. Det är, ursäkta, den där jävla knappen som krånglar. Nu när vi gjorde rent den igår och inatt så var det lite blod med i varet. Så vi ringde inatt till avd62 och hon sa att vi skulle avvakta till morgonen och besöka barnmottagningen, om det inte började blöda mer såklart. Vi tackade för det svaret, vi fick ju fortsätta sova, och ställde klockan på ringning.

Vi, eller jag, stängde visst av klockan på morgonen och vaknar lagom tills när Lucas ska få medicin. Jag ringer under tiden till dagvården som inte svarar. Hinner ringa fyra gånger innan jag ringer till barnmottagningen istället. De skulle ringa upp halv nio. Och de gjorde de. Vi fick en tid runt tio, halv elva. Vi var på plats tjugo över tio men då var det ett annat barn som gick före och så kan det såklart vara. Inget vi brydde oss om.

De kikar på knappen och även på Lucas sår i rumpan. Vi får träffa samma läkare som vi inte gillar, men idag så gick allt bra och vi var nöjda med henne idag. Vi skulle få gå till röntgen för att se så att den verkligen satt rätt och inte läckte inne i magen. Dit kom vi klockan ett.

Vi fick hjälpa till väldigt mycket på röntgen. Jag höll i Lucas så han låg som de ville och Henke var den som sprutade in kontrastmedlet in i knappen. De sa redan där att det att det inte var något läckage vilket var skönt att höra.

Till slut vid kvart över tre så får vi åka hem igen. Men det är skönt att man ändå blir tagen på allvar när det gäller Lucas. Att de förstår vår oro.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela